f
s
f
Follow Me
TOP
news

Exantas Greece

expo corfu 2022

EXPO CORFU 2022 Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

EXPO CORFU 2022
Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

H EXPO CORFU 2022 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, πραγματοποιείται στις 19 – 20 – 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, του Επιμελητηρίου Κερκύρας και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού με διοργανωτή την ExantasGreece www.exantasgreece.com.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο 2 ετών λόγω της πανδημίας, η EXPO CORFU 2022 έρχεται να βοηθήσει την νέα προσπάθεια ενδυνάμωσης της επιχειρηματικότητας και την οικονομίας της Κέρκυρας. Στόχος, μέσω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά της, είναι η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και η ανάδειξη της Κερκυραϊκής επιχειρηματικότητας, κάτι το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της Exantasgreece.

Η EXPO CORFU 2022 απευθύνεται σε επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην εστίαση, στα τουριστικά καταλύματα, Airbnb και λοιπές μισθώσεις, ξενοδοχεία, βίλες, super/mini markets  και  σε καταστήματα τροφίμων.

Στην EXPO CORFU 2022 συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων-Ποτών, Επαγγελματικού & Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ενεργή συμμετοχή στη διάρκεια της Expo Corfu θα έχει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, η οποία σε συνεργασία με τους παραγωγούς που συμμετέχουν, θα παρουσιάζει ποικίλες γευστικές απολαύσεις, βασισμένες στα Κερκυραϊκά προϊόντα, αλλά και σε προϊόντα από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2022, ως παράλληλες δράσεις, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά Εργαστήρια/Σεμινάρια με ειδικές θεματολογίες, από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο (τμήμα Τεχνών, Εικόνας & Ήχου και τμήμα Τουρισμού), το Επιμελητήριο Κέρκυρας, την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,  καθώς και από φορείς και επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Τα Εργαστήρια/Σεμινάρια θα έχουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο, απευθυνόμενα στους επισκέπτες της EXPO CORFU 2022, ενώ η είσοδος σε αυτά  είναι ελεύθερη. Τα Εργαστήρια/Σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Αίθουσα σεμιναρίων, στο κεντρικό κτίριο του ΟΛΚΕ, στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας. Για να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια/εργαστήρια, συμβουλευτείτε το παρακάτω πρόγραμμα και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής ή εναλλακτικά απευθυνθείτε στη Κεντρική Γραμματεία της Expo Corfu στις 19 – 20 – 21 Μαρτίου μεταξύ 10.00  – 21.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της EXPO CORFU 2022 είναι 10:00 – 21:00  και τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης. Θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19.

Η είσοδος για τους επισκέπτες στην EXPO CORFU 2022 και στα Εργαστήρια/Σεμινάρια θα γίνεται αποκλειστικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

Επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 4 ετών. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest), ή Rapid Test ή PCR σε ισχύ και σύμφωνα με την παρακάτω παράγραφο της πρόσφατης ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 14709/2022.

Στη δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου των ανήλικων, σύμφωνα με την παρ. 3, προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα κατά την επίδειξη της δήλωσης. Οι προβλέψεις της παρούσας ως προς την υποχρέωση προσκόμισης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης διαγνωστικού ελέγχου ή δήλωσης αυτοδιαγνωστικού ελέγχου δεν καταλαμβάνουν ανηλίκους έως τη συμπλήρωση του τετάρτου έτους της ηλικίας τους.

 Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου, καθώς και η τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρο στους χώρους.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2022, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Exantasgreece στα παρακάτω στοιχεία :

email: [email protected]
Τηλέφωνα: 6932362875 & 6937077682
Facebook & Instagram: EXPO CORFU 2022

expo corfu 2022
expo corfu 2022
poster-EXPO-CORFU-2022
expo corfu 2022
expo corfu 2022
You don't have permission to register
error: Content is protected !!